Chouquettes

VoteDifficultéFacile

Hmmm je rafole de ces petites gourmandise et contrairement a ce que l'on pourez pensez c'est vraiment facile a faire mais ca demande beaucoup de temps de préparation.

Pour ce qui est des recette, il y en a beaucoup sur internet et j'en ai essayé personnellement pas mal, mais celle qui a mon gout sont les  meilleures en gout comme au visuel et vraiment simple a faire son celle de la chaîne Amour de cuisine Soulef 

Hésitez pas a vous abonner a ça chaîne 😉Familledetoques

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Portions20 portions
Préparation15 minsCuisson15 minsTemps total30 mins

Pour réaliser la pâtes a choux il vous faut
 100 g de beurre
 100 g d'eau
 50 g maïzena
 1 stick œuf
 1 pinch de sel
Pour la décoration
 120 g de sucre perlée

1

To make the dressing, in a small jar with a tight-fitting lid, combine the olive oil, vinegar, mustard, sugar, salt, and pepper to taste. Cover tightly and shake vigorously to blend. Taste and adjust the seasoning. Set aside.

2

Place the onions in a medium bowl and cover with cold water. Let stand for 30 minutes. This crisps the onion and takes away the raw onion taste. Drain well and pat dry on paper towels.

3

In a small bowl, toss the cranberries with 2 tablespoons of the dressing to soften them. Set aside for at least 20 minutes or until ready to serve the salad.

4

To assemble the salad, place the spinach, onions, and pears in a large bowl. Give the remaining dressing a last-minute shake and pour over the salad. Toss to coat evenly. Arrange the salad in a large serving bowl or divide it evenly among 8 salad plates. Scatter the cranberries and hazelnuts over the top(s). Serve immediately.

Ingrédients

Pour réaliser la pâtes a choux il vous faut
 100 g de beurre
 100 g d'eau
 50 g maïzena
 1 stick œuf
 1 pinch de sel
Pour la décoration
 120 g de sucre perlée

Instructions

1

To make the dressing, in a small jar with a tight-fitting lid, combine the olive oil, vinegar, mustard, sugar, salt, and pepper to taste. Cover tightly and shake vigorously to blend. Taste and adjust the seasoning. Set aside.

2

Place the onions in a medium bowl and cover with cold water. Let stand for 30 minutes. This crisps the onion and takes away the raw onion taste. Drain well and pat dry on paper towels.

3

In a small bowl, toss the cranberries with 2 tablespoons of the dressing to soften them. Set aside for at least 20 minutes or until ready to serve the salad.

4

To assemble the salad, place the spinach, onions, and pears in a large bowl. Give the remaining dressing a last-minute shake and pour over the salad. Toss to coat evenly. Arrange the salad in a large serving bowl or divide it evenly among 8 salad plates. Scatter the cranberries and hazelnuts over the top(s). Serve immediately.

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